Wiieehoo x 2!

Den:2011-01-04 Kl: 20:23:16 / Allmänt / Kommentarer: 0

Idag har det varit en lite bättre dag i alla fall. Och det känns ju lovande. Om det går åt rätt håll alltså.

Wiieehoo nr 1: Skidorna är i alla fall införskaffade, och står hos Intersport på vallning. Ska hämta dem imorgon, så nu blir det förhoppningsvis skidåkning hela helgen. Om snön ger sig nån gång. En bild på underverken kommer kanske imorgon eller under helgen alltså.

Wieehoo nr 2: skulle egentligen ha varit att avloppsstanken i badrummet är borta. Imorse var den borta, trodde jag i alla fall. Det visade sig när jag kom hem att den bara var maskerad av badhuslukten. Så nu har det åkt i en omgång klorin igen, och vi hoppas på att det får stå som ett wieehoo imorgon istället.
Nummer 2 blir i stället att det idag åtminstone är något vettigt på TV. Handboll just nu och Kommisarie Lewis senare ikväll.

Imorgon är det halvdag. Äta lunch ute. Sluta senast klockan två. Hämta skidor. Sen: full fart mot Guldgruvan. Långhelg --> LOVELY!!



Måndag den 3 januari 2011

Den:2011-01-03 Kl: 20:30:36 / Allmänt / Kommentarer: 1
Måndag den 3 januari 2011. Första dagen på jobbet. Blä! Den här dagen har varit så seeeeeg, så seg! Jag hade ju inte direkt haft något emot att vara ledig den här veckan också, direkt... Mest seg kanske dagen var ändå för att jag längtade efter att få sluta och åka ner till Intersport....

Efter långt övervägande och velande hade jag under julen äntligen bestämt mig för att åka Kortvasan i år. Jag hade bestämt mig för att lägga ner pengar på att köpa mig nya skidor. Jag hade varit på Intersport och kollat ut vilka skidor jag skulle ha, även vilka jag skulle kunna tänka mig i andra hand. Någon skidfantast är jag inte, så det var ganska stora saker för mig. Men jag måste ju åka Kortvasan om jag ska få Tjejklassikern.
Idag var det så dags att gå in på Intersport och köpa sig skidorna. Trodde jag ja!

Efter att ha väntat i 45 minuter på att få hjälp, fick jag veta att inget av de två alternativ jag kollat ut fanns. Tydligen finns det inga fler skidor att få tag på i hela norra Europa. Scheisse! I år har hela Sverige snö, så då kom tydligen alla skåningar också på att "Oj då! Nu ska vi också ha skidor!".
Jag fick dock prova ut ett par andra skidor, som tydligen skulle passa. De fanns kvar klockan fem i sex ikväll, så de lär ju finnas kvar klockan tio imorgon bitti också... Jag ska försöka bestämma mig. Det är inte de skidor jag ville ha från början, men de verkar bra iaf. Jag vet inte om jag vågar chansa och försöka hitta några andra heller... Nåja. Fortsättning följer...

Som om det inte var nog lär jag få leka rörmokare som det ser ut också. Igår kväll när jag kom hem till lägenheten möttes jag av en obeskrivlig stank. Det STINKER avlopp i mitt badrum! Bläää! Imorse blev det att springa in i badrummet och hämta sminket, snabbt ut i hallen för att sminka sig, springa in igen (och hålla andan under tiden!) för att hämta tandborsten och snabbt ut igen för att borsta tänderna i hallen. Inte det minsta roligt.

Dagen började alltså skitdåligt. Den slutade nästan lika skitdåligt. Inte är det nåt bra på TV heller....

Gott Nytt År!!!

Den:2011-01-03 Kl: 19:46:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

2011-01-01_14_35 (MMS)

Hoppas att 2011 blir ett riktigt, riktigt bra år!


RSS 2.0