Trevlig Advent!

Den:2011-11-27 Kl: 14:32:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

2011-11-27_14_20 (MMS)

Trevlig Advent!


Spotify is my new friend

Den:2011-11-21 Kl: 22:22:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jaja, kalla mig seg och efter, jag vet. Men nej, jag har inte haft Spotify tills för några veckor sedan. Varför? För att jag trodde att jag inte behövde det. But oh, was I wrong! Det är ju en kanongrej! All musik på ett ställe, gratis, och man behöver inte leta bland femtioelva olika videor på youtube, för att hitta en med någorlunda okej kvalitet. Synd bara att jag är så kass på att komma ihåg artister och låttitlar... ;-)

Irriterad och less....

Den:2011-11-21 Kl: 22:11:54 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vet inte riktigt varför, men just nu är jag så vansinnigt less på allt, och framför allt på mig själv. Jag är irriterad och less på det mesta, och blir irriterad och less på mig själv för att jag är det... Bra kombination va?!
Just nu är jag mest irriterad på mig själv för att jag inte åkte på träning ikväll. Jobbade extra idag och var hemma senare än jag tänkt mig. Då kändes det som en bra idé att handla, laga mat i lugn och ro, tvätta och ta hand om väskorna från helgen istället för att slänga i sig mat, åka till en instängd, varm gympahall och slå på en okänd människa. Nu önskar jag inget hellre än att jag tagit mig i kragen och åkt till hallen. Har missat ett antal boxningspass i rad nu. En gång var jag i guldGruvan, en gång sjuk, förra veckan fick jag jobba extra och hann inte... Blä, skärpning! Det jobbiga är ju också att det bara är box en gång i veckan, så man får vänta länge på nästa pass... Men nu är det tre måndagar kvar innan jullov, och nu j*klar ska här boxas!!!

Less var det ja... Det var rackarns svårt att ta sig upp imorse. Inte för att jag var trött eller så, jag vill bara inte gå upp... Skulle behöva någon som drar (alternativt sparkar) upp mig ur sängen! Det är så vansinnigt tråkigt att gå upp när det är kolsvart ute, äta frukost (haha, jag?!) själv och sedan ner i källaren och slåss med alla dörrar för att komma åt och få ut cykeln... Likaså skulle jag behöva någon som drar med mig på träning, men där jobbar jag på att få med mig Emma.

Nej, nu är det skärpning som gäller. Jag har ju fått en fantastiskt rolig nyhet, en julklapp i förskott, men den sparar vi på en stund. Den berättar jag senare för Er. Det är något helt fantastiskt, roligt, men samtidigt liiite läskigt... Återkommer om det! ;-)
Nu ska jag se framåt! December är fullspäckat och det ska hända massa roliga saker! Det är advent och jobb och lucia och julmarknad och massa annat!

Always stay positive!

Godkänd i år också!

Den:2011-11-07 Kl: 19:27:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag var det dags för den årliga (?) hälsoundersökningen genom jobbet. Jag blev godkänd i år också, så det var ju bra! :) Om bara denna rackarns huvudvärk kunde försvinna också... Nu har jag ju idag bockat av ännu fler måsten; ringt vårdcentralen, pratat med Synsam, varit på hälsokollen - check på allt det där. Så ikväll hoppas jag att jag kan få somna i vettig tid och sova ordentligt hela natten. Det skulle behövas...

 


Imorgon, ja. Tomorrow's the day. Det är imorgon det ska bestämmas (kanske då). Om allt går som jag vill får jag besked imorgon. Ett stort besked. Det kan påverka ganska mycket för mig framöver. Men nu ska vi inte göra för stor sak av det, nej då! ;)

Man kanske skulle åka hem i helgen ändå? Försöka träffa J, som jag inte hann med sist. Tigga till sig lite massage så att huvudvärken släpper. Åka och gosa med kusins älsklingar. Hmm.. ja, vi funderar på det. Det är ju inte torsdag än.

 


Mår kasst och vet inte varför....

Den:2011-11-06 Kl: 20:40:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Har mått dåligt hela dagen. Ont i huvudet, så att det snurrar när jag rör det för fort. Ont i käken och axlarna och nacken och ryggen... blä! Sovit dåligt har jag gjort också, de senaste två veckorna egentligen, och jag vet inte varför. Det går liksom bara inte... Nu är dessutom de måsten som hängt över mig avklarade. Dramat är skrivet och ungarna var jätteduktiga när vi skulle framföra det i torsdags. Det var kaos och blev inte riktigt som jag tänkte mig, men det blev något av det i alla fall. Kolavippen gick bra, och är gjord. Jag har verkligen ingen anledning till att inte kunna sova, så VARFÖR GÅR DET INTE??

Sitter och funderar på om jag ska åka hem till mams och paps i helgen ändå. Det är denna helg och nästa som jag har möjlighet att åka hem innan jul, så det kanske är bäst att passa på? Pappa ringde mig ikväll och undrade om jag slutar på torsdag kväll; 

 "Ja, det gör jag."

"Så du åker hem då?"

"Ja, kanske. Jag har inte bestämt mig än..."

"Nehej. Hade du tänkt åka på fredag, när det är ljust?"

"Nej, men jag har inte bestämt mig om jag ska åka hem överhuvudtaget. Om jag ska åka, åker jag på torsdag."

"Va? Skulle du inte hem?"

Kommentar från pappa som i tisdags innan jag åkte sa att jag behöver ju bara komma hem helgen om två veckor, när det ska firas kalas och grejer. Och nu ska jag inte komma hem? Va?! Han är lustig han... Men det är ju ändå Fars Dag på söndag, så jag kanske borde åka hem. (om inte annat för att se om det finns någon tårta...)

Nu tror jag att jag fått gnälla färdigt. Imorgon är det upp tidigt igen, jobb som vanligt den här veckan... Jag skulle ju inte ha något emot att ha lov en vecka till... Men men, det är väl bara en sisådär sex veckor tills vi får julledigt, så det är bara att köra järnet! På onsdag börjar vi öva lucia...

Höstlov och minisemester

Den:2011-11-02 Kl: 21:55:50 / Allmänt / Kommentarer: 0
Det är höstlov här i Silverstaden, precis som på de allra flesta andra ställen i Sverige. Höstlov innebär för oss inga grupper, och en möjlighet att få några dagars ledigt. Det utnyttjas självklart, och det blev några dagar i guldGruvan!









Det blev shoppingdag med mamma, kusinkalas, smörgåstårta hos mormor och så drog jag och pappa ut i skogen. En fullspäckad helg, men kul var det. Det har inte blivit så många helger i guldGruvan den här hösten, så det gäller att göra det mesta av dem som blir. Jag fick i alla fall träffa min favoritgryta, och det var bra! :-)

RSS 2.0