Less...

Den:2013-01-27 Kl: 20:21:59 / / Kommentarer: 0
Less på att vara förkyld. Less på att inte orka göra något (p.g.a. förkylningen). Less på att det är söndag - igen, vilket innebär att det är måndag imorgon - igen.

Less på folk som bara pratar och pratar utan att säga något. Less på att folk drar igång saker och sedan förväntar sig att jag ska slutföra det. Less på att folk och organisationer inte svarar på mail. Less på att folk inte gör det de ska (men förväntar sig att jag ska göra allt och lite till).

Less på folk som matar min mobil med bilder och sms (varför ringa?) på vad jag missar när jag inte blev kvar i hålan utan jobb och framtid, utan istället valde att flytta till mitt drömjobb och leva mitt eget liv. Kan man blockera mobilnummer?

Less...

Grattis!!

Den:2013-01-24 Kl: 21:48:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Idag är ju ingen vanlig dag! För idag fyller Världens Bäste Pappa år!!

Jättegrattis på födelsedagen! Du är bäst!

Önskar att jag kunde vara i guldGruvan, och få lite tårta... Men vi kommer nästa helg! ;-)

Plötsligt händer det!

Den:2013-01-24 Kl: 21:41:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Att jag är här inne och skriver igen. Det har inte hänt så ofta den senaste tiden. En stor bov i det är mitt fantastiska (pfft!) mobila bredband som jag får s-p-u-n-k på mest hela tiden. Bara att öppna en webbsida tar liksom ett par minuter. Det ska dock snart åtgärdas. Imorgon ska ett nytt 4G-bredband med högre hastighet beställas. Så det så. Att skriva i mobilen är heller inget alternativ, det blir så jobbigt att skriva längre än tio meningar där. En annan anledning är ju att det snurrar så mycket i huvudet på mig just nu (för det gör det aldrig annars nej...). Det låter ju som en ypperlig anledning att skriva långa, intressanta inlägg här, men det går inte att få ner i ord. En del av det vill jag inte skriva om ännu heller. Det är jag inte tillräckligt säker på ännu för att dela med mig av till alla, utan det är än så länge få förunnat. I övrigt så rullar allt på i rasande fart. Den här veckan har jag känt mig riktigt produktiv och effektiv, jag har mailat in grundkursuppgifter, jag har jobbat på det enskilda arbetet, jag har bokat in praktiktillfällen. Däremellan har jag hunnit med att jobba, läsa litteratur och göra två zumbapass på två dagar. Kanske inte så konstigt att man somnar i samma sekund som huvudet landar på kudden? :-) Idag har jag även fått två spännande uppdrag, som jag ser fram emot! I helgen som gick var det grundkurs. Hade inte varit på STG sedan i november, så det var dags nu igen! Tänk att man kan sakna att åka till ett ställe på det viset. Vi hade i alla fall en lugn och väldigt fin helg, inte så packat med föreläsningar som det kan vara ibland. Otroligt intressant Luther-föreläsning och sen Luther-filmen på det. Nu behöver jag dock inte vänta så länge på att åka till STG igen, om en dryg vecka är det dags för fortbildning med fantastiska barnledare. Mycket på som sagt. Får flashbacks från hösten när jag ser hur de lediga helgerna under våren försvinner en efter en... Nåja, det är roliga saker, och ledig kan jag vara sen!

♥ ♥ ♥

Den:2013-01-05 Kl: 22:32:30 / Allmänt / Kommentarer: 0
 
Du har fångat mitt hjärta,
med en enda blick har Du fångat mitt hjärta.
 
- Höga visan 4:9

Home sweet home!

Den:2013-01-01 Kl: 22:37:59 / / Kommentarer: 0
Nu har vi landat hemma på B-strasse, Lorpan och jag. Jullovet är slut och imorgon är det dags för jobb igen. Känns dock som att man skulle behöva mer än tre dagar att förbereda innan barnen kommer nästa vecka. Miljoner saker att göra ju!

Julen har varit bra, med klappar och mys och mat i överflöd (bäh!). Någon hade visst varit snäll i år, för julklappshögen var större än på länge... hihi! :-D




Nu får det nog bli godnatt snart iallafall. Måste komma ihåg att ställa klockan till imorgon också... hur var det nu man gjorde det..? :-P

Gott nytt år!




RSS 2.0